Земя на номади спечели Оскар за най-добър филм. Франсис Макдорманд грабна

...
Земя на номади спечели Оскар за най-добър филм. Франсис Макдорманд грабна
Коментари Харесай

Земя на номади спечели Оскар за филм № 1

" Земя на номади " завоюва " Оскар " за най-хубав филм. Франсис Макдорманд сграбчи премията за най-хубава актриса за " Земя на номади ", това е нейният трети " Оскар ". Историята е за за финансово затруднени хора, живеещи във ванове, пътуват из Америка и се захващат с разнообразни работи в опит да свържат двата края.

Сър Антъни Хопкинс взе статуетката за най-хубав артист за кино лентата " Бащата ". Осемдесет и три годишният Хопкинс стана най-възрастният артист, отличен с " Оскар ". 

Досега върхът принадлежеше на Кристофър Плъмър, който умря през февруари тази година. Това е втора премия на киноакадемията за Антъни Хопкинс. Първият си " Оскар " английският артист печели за знаковата си роля на Ханибал Лектър в " Мълчанието на агнетата ".

Първата статуетка за вечерта отиде при Емералд Фенел. Британката завоюва " Оскар " за най-хубав автентичен сюжет за кино лентата " Момиче с капацитет ", който има общо 5 номинации.

Филмът наблюдава по какъв начин Каси замисля възмездие на хората, виновни за изнасилването на най-хубавата й другарка, и за тези, които са я разочаровали по-късно.

" Всичко, коeто мога да кажа е, че се пробвам доста мощно да не рева, което е извънредно мъчно като англичанка, защото англичаните постоянно плачат. Този филм беше изработен от най-невероятните хора на света за 23 дни и те вложиха в него напълно  своята талантливост, комизъм и обич. Трябва да благодаря на толкоз хора и се усещам обезпокоена, че съм тук сама ", сподели тя. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР